Teemu, profiilikuva
Teemu

Kausi sitten päättyi äkisti, mutta sarjapaikka pysyi ja Tuusulan valtikka vietiin. Ensi kaudelle ilmoittautuminen kolmoseen on hoidettu kuntoon. Nyt pyydän arvon herroja vastaamaan nimenhuutoon tulevan kauden tilanteensa eli onko joukkueen mukana IN vai ulkona OUT. On erittäin tärkeää, että kaikki vastaavat. Salivuorot ovat syksylle vahvistettu ja elokuussa päästään aloittamaan treenit. Kyselyjä on tullut muilta jengeiltä päästä mukaan treenaamaan kanssamme. Päättärit järjestetään alustavasti jossain vaiheessa elokuuta. Jos jengiä saadaan tarpeeksi kokoon, niin pienet saunailtamat olisi mahdollista järjestää la 13.6. Kellokosken Serenassa. Ja lopuksi vielä...

Käykäähän äänestämässä kauden parhaita. Ohessa linkki kyselyyn:
https://fi.surveymonkey.com/r/3Y5FKZ6

Teemu, profiilikuva
Teemu ilmoittautui in

Näillä näkymin en ole pelikunnossa, mutta paikalle kyllä tullaan!

Joona, profiilikuva
Joona

Suoraan duunista peleihin isolla innillä ja isoilla silmäpusseilla

Teemu, profiilikuva
Teemu

Äänestys avautunut seuraavan linkin takaa:

https://fi.surveymonkey.com/r/C9V9Q8S

Tomi

B-poikia tulossa mukaan muutama. Toinen veskari ainakin..

Teemu, profiilikuva
Teemu

Kauden aloitus korkattu. Oli hienoa nähdä näin monta peluria paikalla!!
Ohessa vielä muistutus:
Päätöskokouksessa sovittiin, että kausimaksu 2017-2018 on 225 € /pelaaja, josta ensimmäinen osa 3.7. mennessä (100 €) ja toinen 29.9. mennessä (125 €). Jos on mahdollista, niin kausimaksun voi suorittaa myös kertasuorituksena kokonaan (225 €).
Ohessa maksutiedot:
Tilinumero: FI34 5092 3020 0580 97
Saaja: Kela salibandy miehet
Viestikenttään: kausimaksu ja oma nimi
HUOM! Oman kausimaksunsa voi kuitata pois myös hankkimalla sponsorin joukkueelle (500 €). Sponsori saa laskun paperilla, mainoksen peliasuihin, maininnan kotisivuillemme ja kiitosplakaatin.
Vaihtoehtoisesti voi myydä kannatusmaksuja á 75 € (sis. maininnan kotisivuilla ja kiitosplakaatin). Kannatusmaksuilla voi pienentää omaa kausimaksuaan riippuen kannatusmaksujen yhteismäärästä. Näistä sovitaan allekirjoittaneen kanssa erikseen.
Niiden pelaajien kanssa, jotka liittyvät joukkueen treenivahvuuteen eivätkä pelaa sarjapelejä, sovitaan kausimaksusta myöhemmin.
Kauden aikana voi tulla myös mahdollisuus osallistua talkoisiin, joista saa hyvityksen kausimaksuunsa. Näistä tiedotetaan erikseen.

Teemu, profiilikuva
Teemu

Kävin tarkastamassa, että 5 pelaajaa on vasta hoitanut 1. erän kausimaksustaan. Nyt on aika laittaa asia kuntoon, jotta ei tarvitse alkaa soittelemaan perään!